Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kunbaracson táboroztunk

2011.10.24

 

Kunbaracson táboroztunk
Augusztus 8-án hétfőn a még csendes iskola előtt gyülekezett az a 30 diák, aki egy hétre Kunbaracsra indult.
A Szentistvános diákok közül leendő kilencedikesek, nyolcadikosok, hetedikesek és harmadikosok érkeztek, de a környező településekről is jöttek táborozók.
A megérkezés után hamar, rutinosan birtokba vették a „tanyát” a gyerekek, hiszen volt olyan is, aki már harmadszorra jött.
Ebéd után már megkezdődtek a csapatalakítások, melyet a „nagyfiúk” vezettek. Az első naptól az utolsóig nagyon sok sport-, ügyességi versenyen (íjászat, darts, kosárlabda, kötélhúzás, pingpong) mérték össze magukat a diákok. Csocsóztak, társasjátékoztak.

ijaszok.jpg

Óriási öröm volt a gyerekeknek a számháború, az éjszakai gyalogtúra, melyet a velünk táborozó, kicsi kutya, - mindenki kedvence - Csöpi vezetett.
Kocsikáztak a homokban, és kocsival mentek a faluba fagyizni is.
Jól sikerült a táborzáró „disco”, ami után volt az éjszakai túra, és vártuk a csillaghullást is.
Sajnos ebből nem láttunk semmit, mert felhős volt az ég, de utána beszélgettünk, meséltünk.
Utolsó előtti nap Kecskemétre mentünk strandolni. Remek idő volt, jó volt a víz, mindenki kellemesen felfrissült, és kicsit lesült a napon.
A tábortűznél mindenki jót énekelt, nagyokat beszélgettünk, és mindenki fogadkozott, hogy jövőre is jön, mert annyira jól érezte magát.

tancolok.jpg

 
Köszönjük dr Békássyné Györgyi néninek és Szecsődi Gyuri bácsinak, hogy ilyen jót táborozhattunk az alföldi pusztaság egyik zöld szigetén.
A táborozók nevében Vaslaki Judit
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.